ONT gör det

ONT körde sin första klubb för i år, för evigheten faktiskt i fredags, jag själv (Lovisa Appelqvist) kom naturligtvis dit försent och var redan lätt berusad, men jag kan avslöja att det var kul som bara den, sjysst folk och lustiga lappar på temat industri på väggarna.Ni vet, det stod “machine” och “krank” och sånt. Lina Arvidsson har recenserat det hela på sin blogg, här. Hon skriver så här om själva duon ONT:

“Niklas Åkesson = han som vann SM i Poetry slam och Borås Open o sånt en massa gånger förr i tiden. Galen. Har bra skådespelar-skills och känsla för det där med pauser. Har styrkan att se ut som en fallen Britney Spears och komma undan med det. Kan även likna Jesus. Eller Grinchen.
Per Alvsten = han som inte vann SM i Poetry slam och Borås Open förr i tiden. Galen. Liksom Niklas saknar han begränsningar. Har även en styrka i sin obefintliga frisyr och Magnum-mustach. God komisk tajming. Använder sin universitetsskada väl genom att randomly kasta ur sig svårbegripliga ord och termer för olika saker som jag inte vet vad de är. ”
I övrigt var hon onödigt bitter, alternativ alldeles för nykter under kvällen för att uppskatta kultursveriges gravv-magar.

Datumen för ONT finns på arrangemangsidan, annars är nästa gång 6 mars (då jag så KLART är i umeå, med min klassiska tajming) och sen så är det, ptja, senare i vår.

Loftet verkar helt enkelt vara stället att hänga på i vår, gött!

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: