Vilka är med?

Vilka är vi då som är med i OrdpåScen? Är vi grymma och har akuta skillsets på särskilda saker? Ja, sånt kan man lätt undra.

Och här får man svar!

Lovisa Malmgren Appelkvist

Ordförande sedan två år tillbaka. Skrivpedagog och interaktionsdesigner, håller i workshops i Poetry Slam och har tävlat i över tio år själv. Driver eget företag och har förträngt vad fritid betyder. Brinner stenhårt för skrivna ordet och talade dito. Projektledare för SM i Poetry Slam 2013 och EM i poetry slam 2014, tillsammans med Josef.

Har en hemsida, den finns här.

Josef Hoffert

Vice ordförande. Mannen bakom moriskans scen, eller snarare på scen. Josef är mer eller mindre evig och odödlig MC och drivande på Malmös nyaste slam-scen på Moriska Paviljongen. Han är också klubbarrangör samt har gett ut två diktsamlingar på eget bevåg. Projektledare för SM i Poetry Slam 2013 och EM i poetry slam 2014, tillsammans med Lovisa.

Lina Arvidsson

Ständig sekreterare och publicerad med den fantastiska ungdomsromanen “Det borde finnas regler” som finns på adlibris, brukar ofta vara MC och har då med sig Åke på scen. Han är nästan lika uppskattad som hon är. Skrivpedagog, författare och föredetta kioskägare.

Har en fantastisk blogg, den finns här.

Niklas Åkesson

Veteran. Kassör i föreningen sedan 2001. Individuell svensk mästare, även lagmästare ett par gånger. Numera arrangör för Ord på Scen-filialen Klubb ONT, en experimentell scen i scenkonsternas skärningspunkt. Bildar tillsammans med Per Alvsten den litterära performancegruppen Teater ONT.

Fredrik Andersson

Poet, moralisk kompass och allmänt bra på att se till att fikat faktiskt blir av. Göteborgaren som kidnappades ner till sydligare breddgrader publicerar sina verk på ldmmskfs och har gett ut en bok som heter Tio år med dig Älvsborgsbron. Den kan du läsa gratis på nätet. Frithiof är poesin i talmusikduon Kontinenten.

Lisa Grubb

Arkitektstudent och idéspruta som finns i alla väder. Har bland annat varit badkarspoet på en utomhustävling på Gamlia i Umeå. Gjorde kometentré på Slam-scenen 2011 och var då med i Växjös lag.

Oscar Johansson

Kimpro, poesi och dansk kaerlighet. Oscar är gammal i gemet och har tävlat för både Malmö och Växjö i Poetry Slam SM.

Louise Buenafe Mistén

Tvärkonstnärlig konst- och kulturarbetare som förutom poesi även skriver musik och manus, ljusdesignstabeller och kopplingsscheman. Hennes hemsida finns här: www.buenafemisten.se
Louise är sedan första läsningen hösten 2011 så att säga “hooked” – hon gjorde blixtkarriär och är nu en stolt medlem av Malmölaget i SM.

Är du sugen på att engagera dig i Ordpåscen? Hör av dig till ordpascen(at)gmail.com!

2 Comments

2 thoughts on “Vilka är med?

  1. l

    vad är mc?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: